Digital skyltning

Digital skyltning eller Digital signage börjar bli den självklara kommunikationskanalen i nästan alla branscher. Detta är inget konstigt med tanke på alla fördelar som tekniken erbjuder. Ett av digital skyltnings största fördelar är möjligheten att få ut nya budskap enkelt, direkt och kostnadseffektivt. Oavsett om det är de enskilda företaget, butikskedja eller industri får man snabbt och smidigt ut information publikt.

Varför digital skyltning?

Föreställ dig en franchisekedja och huvudkontoret skickar ut 9 posters med erbjudanden som skall sättas upp i butiken. Dessa posters ska först tillverkas och sedan distribueras till butiken. Butiksansvarig ska finna 9 platser att placera dessa på, har huvudkontoret tur får man upp 3 posters.

Sätter man däremot upp en skärm kan huvudkontoret ordna material och under bara några minuter vet man med trygghet att alla erbjudanden visas i butikerna. Väljer man även till touch på skärmarna ökar möjligheterna markant. 

Vad som visas på skärmarna bestämmer ni själva utifrån era behov och önskemål, möjlighet finns till uppkoppling mot tex sociala medier och intern information.

Digital skyltning kan appliceras på alla branscher och en mängd olika företag.

Exempel på hur digital skyltning kan användas hittar du bland våra kundcase.

Vad är Digital Skyltning?

Digital skyltning eller digital signage är en form av kommunikationskanal som används för informationsspridning, marknadsföring och underhållning. Det är digitala skärmar som finns utplacerade på offentliga miljöer eller på arbetsplatser.

Digital skyltning används mestadels till marknadsföring och information men även till underhållning. Det som skiljer sig åt jämfört med traditionella skyltar är att innehållet enkelt kan bytas ut och anpassas efter publik och miljö. Skärmarna kan även visa animering och i många fall vara utrustade med touch och fungera interaktivt.

Interaktion i digitala skyltar är relativt nytt på marknaden, vi på Marinex har en bred kunskap hur det kan öka värdet i skärmarna. 

Marinex huvudfokus är distribution för både hård och mjukvara men hjälper även till med innehåll om kunden önskar det.

Intresset för digitala skyltar växer i popularitet och kan användas i princip alla branscher så som butiker, restauranger, mäklarfirmor, fastigheter, mässor, entréer, arenor och gym och industrier.
Idag ses digital skyltning som det mest proffsiga och effektiva kommunikationsverktyget på marknaden. Genom att lägga ut bilder, filmer och annat material på skärmen kan man nå en bred målgrupp och hålla dessa uppdaterade i realtid. Innehållet på skärmen styrs via vårt webbgränssnitt som är användarvänligt samt har flera bra funktioner som gör det enkelt för er att byta budskap.