Epson EB 485Wi LCD-projektor. Begagnad (B-Grade)

3.890,00 kr (inkl. moms)

Slut i lager

Artikelnr: EB-485Wi-B Kategorier: ,

Beskrivning

Obs! Begagnad produkt med begränsad garanti. Läs PDF-filen!

Alla presentationsytor blir interaktiva med denna widescreenprojektor med ultrakort projektionsavstånd och ljusstyrka på 3100 lumen från en av världens främsta tillverkare av interaktiva projektorer(1).

Epsons projektorer levererar stora projicerade bilder på upp till 100 tum/254 cm, som är fullständigt interaktiva ända ut i hörnen. Bilder på 80 tum/203 centimeter
kan projiceras på endast 47 centimeters avstånd. Du kan skapa anteckningar och göra tillägg med hjälp av de inbyggda anteckningsverktygen och de två digitala
pennorna ger fullständig kontroll över projektionsytan. Tack vare det ultrakorta projektionsavståndet kan lärare och elever anteckna utan att skugga bilden.

Projektorn är enkel att installera och använda vilket sparar värdefull undervisningstid. Läraren behöver bara koppla koppla in den och starta ingen uppvärmningstid krävs eftersom bilden kalibreras automatiskt och högtalaren är inbyggd. Läraren behöver inte ens starta sin dator eftersom projektorn har en inbyggd interaktiv funktion för att anteckna direkt på alla slags projektionsbakgrunder eller videofilmer.

Epsons interaktiva pennor är nu mer reaktionssnabba och enkla att använda, och har en ny hovringsfunktion som läser av pennans exakta position när den inte har kontakt med projektionsytan. Eftersom det nu finns två pennor kan lärare och elev eller två elever arbeta samtidigt.

Projektorerna är mycket enkla att installera och behöver inga drivrutiner(2). Förbättrad offset innebär att den projicerade bilden hamnar nästan direkt under projektorn vilket underlättar vid installationen och gör den lättare att integrera i klassrummet.

(1) Källa: Futuresource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com
(2) Drivrutiner krävs för Mac

Ljusstyrka: 3100 Lumen

Kontrast: 3000:1

Upplösning: 1280×800 

Ratio: 16:10

Projektorns storlek: 367x375x182 [mm]

 Vikt: 5.3Kg

Lampa: 300W

Throw Distance: min 47cm

Ljudnivå: 28db (eco)

Ingår: Fjärrkontroll

Ingår ej: Kablage

USB 1.1 Type B (optional)

USB 2.0 Type A

USB 2.0 Type B

RS-232C

Wired Network

Wireless LAN IEEE 802.11b/g/n (WiFi 4) (optional)

VGA in (2x) / VGA out / HDMI in

Composite in / Component in (2x)

S-Video in / RGB in (2x)

Stereo mini jack audio out

Stereo mini jack audio in (2x)

Cinch audio in

Microphone input