Projektor Epson EB-95. Begagnad (B-Grade)

1.690,00 kr (inkl. moms)

Slut i lager

Artikelnr: EB-95-B Kategorier: ,
Klass B

Beskrivning

Obs! Begagnad produkt med begränsad garanti. Läs PDF-filen!

Gör lektionerna mer effektiva
Den kraftfulla integrerade 16 W-högtalaren hjälper dina elever att höra klart och tydligt och det finns dessutom en praktisk mikrofoningång vilket gör projektorn idealisk för musiklektioner. Visa 3D-objekt eller vetenskapliga experiment på storbild genom att ansluta Epsons dokumentkamera ELP-DC06. Du kan också visa bilder för klassen genom att projicera direkt från en USB-enhet, kamera eller bärbar hårddisk med EasyMP:s bildspelsfunktion.

Problemfri installation
Att installera EB-95 är enkelt hur ditt klassrum än ser ut. Även om projektorn är placerad snett mot duken kan du snabbt rätta till bilden med hjälp av automatisk vertikal och manuell horisontell keystone-korrigering. Projektorns utdragbara fot ger stöd för en lutningsvinkel på upp till 16 grader vilket dessutom gör det enkelt att använda projektorn på ett bord.

Enkel styrning och underhåll
Styr och övervaka dina projektorer med hjälp av Epsons EasyMP avancerade nätverksfunktioner. Sänd ljud och bild över ditt nätverk via LAN-ingången. Spara tid och krångel med att justera inställningar som start-/avstängningstider för projektorn från en enda plats i ditt nätverk. Eliminera behovet av fysiska kontroller och befria din IT-personal från onödiga arbetsuppgifter genom att ställa in automatiska e-postvarningar för temperatur och lampstatus.

Många anslutningsmöjligheter
EB-95 har flera olika anslutningsalternativ för att passa dina behov, inklusive en HDMI-ingång. Anslut ditt trådlösa nätverk och gör omedelbart presentationer med den trådlösa tillvalsmodulen och knappen för snabb trådlös anslutning. En enda USB-kabel är allt som behövs för att ansluta din bärbara dator till projektorn med 3-i-1-visning med USB.

Låg TCO
Din budget gynnas av den låga totala ägandekostnaden tack vare en lampa med lång livslängd på 6 000 timmar (i ekonomiläge) och ett förbättrat dammfilter som ger en längre underhållscykel på upp till 5 000 timmar.

Ljusstyrka: 2600 Lumen

Kontrast: 2000:1

Upplösning: 1024×768 

Ratio: 4:3

Projektorns storlek: 345x263x93 [mm]

 Vikt: 3.2Kg

Lampa: 337W

Throw Distance: 1.1 – 10.8 [m]

Ljudnivå: 28db (eco)

Ingår: Fjärrkontroll

Ingår ej: Kablage

USB 2.0 Type B

USB 2.0 Type A

RS-232, Wired Network / Wireless Network (optional)

VGA in (2x) / VGA out /HDMI in

Composite in / S-Video in

Stereo mini jack audio out / Stereo mini jack audio in (2x)

Cinch audio in

Ytterligare information

Klass

Klass B